0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (inkl moms):
0:-

Don Sebastiani & Sons

Don Sebastiani & Sons drivs idag av den fjärde generationen i familjen. Företaget startades 1904 utav Samuele Sebastiani som snabbt etablerade sig som en framgångsrik odlare av vindruvor och som vinmakare i Sonoma County. Hans entreprenörskap sträckte sig dock bortanför vinvärlden och han öppnade bland annat Sebastiani Cannery, en konservfabrik, och med intäkterna från detta företag så bidrog han starkt till att utveckla staden Sonoma och skapa arbetstillfällen. Han byggde bland annat kyrkan i staden samt ett hotell, lägenheter, isrink samt stadens teater som numera är ett historiskt monument.
Idag leds företaget av Donny Sebastiani och hans mål är att fortsätta att utveckla verksamheten bland annat genom att erbjuda viner från flera olika ursprung inom Kalifornien men där Sonoma som ursprung fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Cookies
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse.
Välkommen! Akessonsvin.se innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Är du över 25 år? Nej, ta mig till Kiviksmusteri.se Ja, jag är över 25 år